miercuri, 22 iulie 2009

Ziarul "Unu", al afaceristului Vasile Turcu, pe punctul de a fi închis

iarul generalist Unu, editat de compania Red & White Media, care face parte din grupul de firme
Romconstruct, condus de omul de afaceri Vasile Turcu, este pe punctul de a fi închis. La aproape două luni de la lansare ziarul s-ar putea să-şi trăiască ultimele clipe în condițile în care omul de afaceri acuză o acută lipsă de lichidităţi.

Ziarul Unu a apărut pe structura echipei ziarului "Ziarul", închis în condițiie neclare după alegerile locale din acest an. Croit cu suportul unei echipe de jurnalişti veniți de la cotidianul Ziua, noul ziar se anunţa a fi unul generalist, poziţionat ca un cotidian quality, cu o secțiune importantă dedicată mediului de afaceri.

Lansat cu mult tam tam la Hotel Intercontinental, ziarul "Unu", al omului de afaceri de la echipa de fotbal Dinamo, Vasile Turcu, se închide. Potrivit unor surse din cadrul companiei, Turcu a intenţionat inițial să transforme cotidianul într-un săptămânal, pe motiv că nu ar mai dispune de lichidități pentru a menține ziarul pe linie de plutire.

Rămâne de văzut ce vor face Mateescu, Pătruşcă și restul echipei ademenite de la ziarul Ziua de promisiunile omului de afaceri.