miercuri, 18 februarie 2009

Gabriela Firea l-a refuzat pe Tariceanu

Premierul i-a propus vedetei de la Antena 3 sa devina purtatoarea de cuvånt a Guvernului

Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a propus, ieri, Gabrielei Vrânceanu-Firea, sa preia functia de purtator de cuvânt al Guvernului, dar aceasta a refuzat, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. Gabriela Vrânceanu-Firea a confirmat ca s-a întâlnit cu premierul Tariceanu, care i-a facut propunerea de a fi noul purtator de cuvânt al Guvernului. „Sunt extrem de onorata si emotionata de propunerea sa de a fi noul purtator de cuvânt. Am mai avut aceasta experienta în anul 2000, în timpul Cabinetului Isarescu. Îl apreciez pe domnul Tariceanu ca prim-ministru, care conduce Guvernul aderarii noastre la UE, dar ma vad nevoita sa declin oferta“, a spus Firea.

Ea a aratat ca i-ar fi imposibil sa renunte la proiectele media pe care le deruleaza în prezent si care necesita o prezenta permanenta.
Gabriela Vrânceanu-Firea a ocupat functia de purtator de cuvânt al Guvernului în anul 2000, în perioada mandatului de premier al lui Mugur Isarescu, si lucreaza, în prezent, la postul de televiziune Antena 3.
Premierul a anuntat, la începutul sedintei de miercuri a Guvernului, ca purtatorul de cuvânt al Executivului, Oana Marinescu, va intra în concediu maternal si a precizat ca trebuie sa gaseasca o solutie urgenta pentru ocuparea acestui post ramas vacant.