sâmbătă, 21 februarie 2009

Rednic îşi apără atacanţii

Antrenorul dinamoviştilor, Mircea Rednic, îl contrazice pe acţionarul Vasile Turcu. După ce acesta din urmă afirmase că din noile achiziţii doar Lobonţ a confirmat, tehnicianul câinilor e convins că şi restul jucătorilor vor ajunge să-l mulţumească pe acţionar.

Problema din atacul lui Dinamo nu pare să-l deranjeze pe tehnicianul dinamoviştilor, Mircea Rednic. Cu toate că Niculescu şi Dănciulescu nu au marcat nici în amicalul de la Călăraşi, rămânând fiecare cu doar câte un gol înscris în acest sezon, Rednic le-a trasat alte indicaţii atacanţilor săi.

"Nu trebuie să marcheze numai atacanţi, să marcheze mijlocaşii, atacanţi să creeze spaţii pentru cei care vin din linia a doua", a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic le promite acţionarilor dinamovişti care au criticat jucătorii achiziţionaţi în pauza de iarnă, că aceştia se vor integra căt mai repede la Dinamo.

"Jucători noi care au venit nu au avut timpul
necesar, trebuie să avem răbdare cu ei, au am înceredere în jucători pe care i-am adus pentru că au fost cei mai buni", a mai spus Mircea Rednic.