sâmbătă, 21 februarie 2009

Oli are demnitate, va pleca singur

Olaroiu le-a spus sefilor Stelei ca va demisiona daca nu va castiga meciul cu FC Arges, anunta, in numarul sau de ieri, Gazeta Sporturilor. "Da, asa e! Olaroiu are demnitate si va pleca singur!", ne-a declarat ieri Gigi Becali.

Finantatorul Stelei a confirmat astfel ruptura cu tehnicianul care anul trecut ducea Steaua pana in semifinalele Cupei UEFA, dar si faptul ca nu va trebui sa il dea el afara pe Olaroiu. "Daca nu voi castiga meciul cu FC Arges, voi pleca singur, nu trebuie sa ma dea nimeni afara. Situatia ar deveni foarte delicata si atunci as renunta de buna voie", le-a explicat Olaroiu, marti, sefilor sai, declaratie care-i convine de minune lui Becali, care a declarat in dese randuri ca nu-l va da demite niciodata pe actualul tehnician al "ros-albastrilor".

HAGI AR VREA, DAR LA FINALUL SEZONULUI

Cele mai mari sanse de a prelua banca tehnica a Stelei le are nasul lui Gigi Becali, nimeni altul decat Gica Hagi. Se pare, insa, ca Hagi i-ar fi transmis lui Gigi ca nu vrea sa preia Steaua la mijlocul sezonului, ci abia dupa finalul campionatului.
Trei luni si jumatate au trecut de la ultima victorie a Stelei intr-un meci oficial, 3-1 cu Poli Timisoara, pe 2 decembrie 2006. De atunci, campioana a jucat opt meciuri, necastigand niciunul dintre ele.

ELTON A JUCAT

Intr-un meci-ScoalA
Steaua a primit de la Corinthians certificatul de transfer al lui Elton, astfel ca mijlocasul are drept de joc sambata impotriva lui FC Arges. Brazilianul a evoluat ieri intr-un meci-scoala in compania satelitului Steaua II, din Liga a III-a.

MECI DE 5 LEI!

Steaua a anuntat ca biletele la partida cu FC Arges, programata sambata pe "Ion Oblemenco" din Craiova, de la ora 20.45, se vor vinde doar la casele din incinta stadionului Ghencea. Tichetele costa 5 lei si se pun in vanzare maine, intre 12-18, si sambata, intre 10-14.